Skovmaskiner og reservedele

Toxværd har været i branchen for skovmaskiner i årtier og arbejder efter et enkelt motto: Vi sælger ikke noget, vi ikke selv har prøvet og kan stå 100% inde for! Når vi rådgiver om valg af maskine eller redskab, så er det med baggrund i vores egne erfaringer.

Vi varetog tidligere en bred vifte af agenturer gennem vores virksomhed Interforst.

Vi varetager i dag tre agenturer:

  • Rayco – amerikansk stubfræser og redskabsbærer af højeste kvalitet
  • Nokka – finske skovvogne
  • Laimet – mobile savværker

 

Hertil kommer forhandling af reservedele til alle de mærker og modeller, som Interforst tidligere repræsenterede.

Klik på billederne og læs mere om de enkelte maskinmærker. Du kan også komme over til de enkelte mærkers egne hjemmesider og få endnu mere at vide.

 


RAYCO fremstiller et bredt program af stubfræsere til professionel brug. Vi forhandler samtlige modeller. Nogle af disse kan opleves i funktion hos Toxværd Trading. Ring og aftal en tid for en demo!

Kontakt os også for salg af Rayco reservedele.

LAIMET leverer mobile savværker til at forarbejde og opsave træ til brædder, stolper og lignende. Vi har vores eget Laimet 100 mobile savværk, som vi udfører lønarbejde med.

 

Kontakt os også for salg af Laimet reservedele.

Nokka leverer skovmaskiner til alle behov. I Danmark har vi især markedsført NOKKA skovvogne og skovkraner, som er kendt for deres fleksibilitet og styrke. Enkelte modeller kan opleves hos Toxværd Trading. Kontakt os for demo.

Kontakt os også for salg af Nokka reservedele.