Rayco redskabsbærer

Oprettet d.

Rayco redskabsbærer

Rayco lancerer redskabsbærer

Amerikanske Rayco lancerer nu en redskabsbærer på det danske marked, som giver nye muligheder for anlægsgartnere og andre, der udfører varierende opgaver i haver og parker. Det er modellen Rayco RM27, som supplerer rækken af stubfræsere, som Rayco er mest kendt for blandt professionelle herhjemme

 

Redskabsbæreren kan monteres med en række forskellige aggregater: Stubfræser, skovl, kost, fræser, grenknuser og dozerblad.

Importør er Lau Toxværd, som med base i firmaet Toxvaerd Trading er tilbage på markedet for maskiner til skov og park. I mange år drev han Interforst, som leverede en perlerække af anerkendte maskinmærker til det professionelle marked.

”Rayco er kendt i hele verden for deres stubfræsere af højeste kvalitet, og med redskabsbæreren får man stubfræserens fordele samtidig med, at maskinen kan udnyttes langt mere, fordi man kan skifte redskab efter det aktuelle behov. Den er derfor en rigtig god maskine til for eksempel anlægsgartnere, som har mange forskellige arbejdsopgaver og ikke kan dedikere en specialmaskine til hvert formål”, siger Lau Toxværd.

Nem teknik
Rayco RM27 drives af en 26,5 HK motor, er udstyret med larvefødder og kan køre i to hastigheder. Den er nem at betjene og kræver et minimum af vedligehold. Man kan nemt udføre den daglige smøring m.v. via velplacerede servicepunkter.

Fleksibel i brug
”Anlægsgartnere, som udfører varierende opgaver både i det offentlige rum og private haver og parker, har brug for en maskine, som er fleksibel og nem at arbejde med. Rayco RM27 kan komme nemt omkring og er eksempelvis kun 90 cm bred, så den kan komme ind af en almindelig havelåge. Med en lav vægt på kun 499 kilo og larvefødder er den samtidig meget skånsom mod underlaget”, siger Lau Toxværd.

Video med maskinen i drift kan ses på Raycos hjemmeside: http://www.raycomfg.com/rm27.html

Fakta om Rayco RM27 Multi-Tool Carrier

Kan monteres med:

  • Stubfræser
  • Skovl
  • Kost
  • Fræser
  • Grenknuser
  • Dozerblad

Vægt: 499 kg

Bredde: 90,17 cm

Længde: 177 cm

Motor: 26,5 HK Kohler ECH749, benzin (tank: 34,1 l)

Hydraulikpumpe: 68,1 l/m v. 3.600 omdr.

Fakta om Rayco

Rayco er etableret af John M. Bowling sidst i 1970’erne og er i dag en specialiseret producent af stubfræsere og andre maskiner til skov og park, herunder selvkørende og bugserede buskryddere, skovmaskiner og grenknusere. Firmaet har hovedkontor i Wooster, Ohio.

Fakta om Toxvaerd Trading

Toxvaerd Trading drives af Lau Toxværd, som er kendt i skov- og anlægsbranchen fra sit mangeårige firma Interforst. Lau Toxværd har beholdt nogle få agenturer og har gennem alle årene solgt Rayco maskiner og leveret reservedele til disse. Toxværd Trading drives fra lokaler på en ejendom under Wedellsborg på Fyn, hvor der også er mulighed for at få demo af maskinerne, ligesom Lau Toxværd gerne demonstrerer maskinerne hos kunderne.

Yderligere info:

Lau Toxværd, Toxvaerd Trading, tlf. 4056 7746. Mail@lau-toxvaerd.dk

www.: toxvaerdtrading.dk